Klinik Healthcare Solutions

”Asiantuntijamedialla on meidän tyyliselle B2B-toimijalle erittäin tervetullut kyky nähdä liiketoiminnan kannalta relevantit asiat ja tehdä niistä sisältöä. ”

Mitä tehtiin ja miksi?

Luomme Klinikille jatkuvasti teksti- sekä videomuotoista sisältöä ja manageroimme heidän LinkedIn -tiliään. Tavoitteena on luoda kohderyhmää kiinnostavaa, näkemyksellistä ja Klinikin liiketoiminnan tavoitteita tukevaa sisältöä verkkosivuille ja someen. Škoda Groupin rekrytointi-ilmoitukset keräävät enemmän huomiota ja generoivat enemmän hakemuksia.

”Asiantuntijamedia pääsi heti yhteistyön alussa liiketoimintaamme kiinni ja alkoi luoda siitä hyvää sisältöä. Jos joku tarvitsee referenssejä, niin mulle voi aina soittaa.”

Pekka Männistö, COO, Klinik Healthcare Solutions

Asiakkaan kommentit projektista

Asiantuntijamedia ei ole sellainen raskas ja perinteinen tuotantotalo. Heidän kanssaan kaikki hoituu kätevästi ja nopeasti, mutta silti helkkarin laadukkaasti. Usein tällaisissa jatkuvissa diileissä kumppanin tahtotila vähän lässähtää, mutta teillä se on ollut päinvastaista. Asiantuntijamedialla on meidän tyyliselle B2B toimijalle erittäin tervetullut kyky nähdä liiketoiminnan kannalta relevantit asiat ja tehdä niistä sisältöä.

Keskustellaan lisää tapaamisessa

Varaa maksuton 30 minuutin tapaaminen ja saat konkreettisen näkemyksen miten asiantuntijabrändiä rakennetaan someen.