Kiinteistötahkola

“Projekti vietiin ketterästi maaliin ja sen aikana saimme proaktiivista palvelua. Varsinkin Asiantuntijamedian ymmärrys meidän liiketoiminnastamme, sekä sisältöjen nykypäivän vaatimuksista korostui yhteistyön aikana”

Kiinteistötahkola

Kiinteistötahkola, mitä tehtiin ja miksi?

Kiinteistötahkola on isännöinnin, kiinteistökirjanpidon sekä asuntojen ja toimitilojen vuokra- ja kiinteistövälityksen osaaja sekä kasvava valtakunnallinen perheyritys. Toteutimme yrityksen asuntovälityspuolelle asuntosijoittajan verkkovalmennuksen keväällä 2023.

Kiinteistötahkolalla oltiin jo pidempään pohdittu, millä tavalla voidaan tavoittaa asuntosijoittajia nykyisessä muuttuneessa ympäristössä. Asuntosijoittamisesta on vuosien saatossa tuotettu hyvin paljon erilaista sisältöjä eri tahojen toimesta. Tästä syystä itse sisällöltä vaadittiin paljon, jotta se erottuisi massasta. 

Käytetyt palvelut:

Konseptoimme Asiantuntijamedian kanssa Asuntosijoittajan verkkovalmennuksen. Valmennuksen tavoitteena on auttaa asuntosijoittajia hankkimaan tuottoja haastavassa ympäristössä.  

Halusimme saada aikaan ajankohtaista sekä informatiivista sisältöä hetkeen, jossa asuntosijoittajien markkinanäkymät ovat muuttuneet. Markkinoilla oli aukko ajankohtaiselle opettavalle tiedolle. 

Asiantuntijamedian toimialatuntemus helpotti paljon sisällön luonnissa. Heillä oli aikaisempaa kokemusta alan sisältöjen suunnittelusta ja tuotannosta, joten työhön oli helppo lähteä.”

– Henri Huotari, Välitysliiketoiminnan myyntijohtaja, Kiinteistötahkola

Millainen oli lopputulos?

Yhdessä Asiantuntijamedian kanssa konseptoitu sekä suunniteltu “Asuntosijoittajan verkkovalmennus” syntyi yhden pidemmän kuvauspäivän aikana. Samalla kerralla kuvattiin myös tuotteistussisältöjä mainontaa varten. Jos sinua kiinnostaa tietää, miten asuntosijoittaja voi pärjätä nykyisessä markkinassa niin käy liittymässä asuntosijoittajan listalle ja saat valmennuksen käyttöösi tästä linkistä. 

Henri kertoi olevansa tyytyväinen Asiantuntijamediaan yhteistyökumppanina ja suosittelee Asiantuntijamediaa yrityksille, jotka haluavat liiketoimintaa ja sosiaalista mediaa ymmärtävän sisältökumppanin.

 

Keskustellaan lisää tapaamisessa

Varaa maksuton 30 minuutin tapaaminen ja saat konkreettisen näkemyksen miten asiantuntijabrändiä rakennetaan someen.