Asiantuntijayritysten kasvun kumppani

Asiantuntija-yritysten kasvun kumppani

Autamme asiantuntijayrityksiä rakentamaan kasvua markkinoinnin avulla.

Kaikki alkoi sisällöistä

Kaikki alkoi sisällöistä. Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme ratkaisseet asiantuntijayrityksien osaamisen ja asiantuntijuuden haastetta sisältöjen avulla. Vuosiin on mahtunut lukuisia sisältöformaattien suunnitteluja, lanseerauksia sekä viimeisen vuoden LinkedIn – managerointia. Olemme oppineet tekemään firman asiantuntijuudesta ostajapersoonia kiinnostavaa sisältöä.  

B2B-asiantuntijafirmojen markkinoinnin haasteet  

Huomasimme, että sisällöt ja some eivät yksistään ratkaisseet asiantuntijafirmojen markkinoinnin ja myynnin haasteita. Vuosien aikana törmäsimme useisiin kasvun esteisiin, joista useimmat liittyivät markkinoinnin liiketoiminnallisten hyötyjen todentamiseen. Harvoin johto pystyy suoraan sanomaan, kumpi puoli markkinoinnista on turhaa tai paljonko asiakashankinnan kustannus on.  

asiantuntijamedia - aisantuntijabrändi someen

Somenäkyvyydestä tuloksiin

Viimeaikoina olemme päässeet ratkaisemaan tätä isompaa ongelmaa. Olemme lähteneet toteuttamaan asiantuntijafirmoille koko ostopolun kattavaa markkinointia. Yksinkertaisesti tämä tarkoittaa seuraavaa: laitetaan firman markkinointi ja myynti kuntoon, jotta mahdollistetaan bisneksen kasvu.  

Klikkien ja näyttökertojen sijaan myymme kasvua, jossa keskitytään seuraaviin osa-alueisiin:  

  1. Strategia ja suunnittelu 
  2. Maksettu mainonta ja SEO 
  3. Sisällöntuotanto 
  4. Data ja analytiikka 
  5. Konversio-optimointi 
  6. Myyntiprosessin kehitys

 

Sisällöt ja analytiikka mainonnan keskiössä 

Sisällöt ovat tulevaisuudessakin keskiössä. Olemme huomanneet, että sosiaalisen median mainoskampanjoiden sisältöjen kehitys videopainotteiseksi on usealla asiakkaalla parantanut konversioita ja laskenut liidien sekä mainonnan hintaa. 

Projekteista jatkuviin asiakkuuksiin 

Jatkossa keskitymme kasvuhakuisiin b2b-asiantuntijayrityksiin, ketkä haluavat poistaa firman kasvun esteet. Näiden yritysten myyntisykli on usein pitkä ja asiakkaiden ostoikkuna on harvoin avoinna. Tässä kohderyhmässä nopeat klikit ja näyttökerrat eivät tuo tulosta vaan pitkäjänteinen strateginen ja systemaattinen tekeminen. Jos koet kuuluvasi tähän edellämainittuun ryhmään, ota meihin yhteyttä niin käydään läpi teidän firman markkinointi saadaan valjastettua mitattavia kaupallisia hyötyjä.  

Asiantuntijamedian

Tavoiteet

Tavoitteenamme on rakentaa menestyviä asiantuntijabrändejä. Suomalaisilla B2B-yrityksillä on paljon hyödyntämätöntä kaupallista potentiaalia markkinoinnissa.

Asiantuntijamedia auttaa yrityksiä tuomaan markkinoinnissa esiin asiantuntijuuden, joka erottaa heidät kilpailijoistaan ja edistää liiketoiminnallisia tavoitteita. 

Arvot

Asiantuntijuus: Kovan luokan asiantuntijuus on toimivan bisneksen lähtökohta. Tätä me vaalimme itsellämme, kumppaneillamme ja asiakkaillamme.

Avoimuus: Kerromme aina vähän enemmän kuin olisi tarve, oli sitten kyse mistä sidosryhmästä tahansa.

Potentiaalin löytäminen: Autamme omia ja asiakkaidemme asiantuntijoita löytämään täyden potentiaalinsa.

missio

Asiantuntijamedian missiona on auttaa suomalaisia asiantuntijayrityksiä hyödyntämään täyden kaupallisen potentiaalinsa markkinoinnissa.

visio

Oivalluttaa suomalaiset B2B-yritykset markkinoinnin mahdollisuuksista liiketoiminnan kasvattamisessa. Aiomme rakentaa menestyviä asiantuntijebrändejä.

Meidän Pumppu

Samuel Latvanen

Chief Content Strategy, Partner

+358 50 545 5299
samuel.latvanen@asiantuntijamedia.fi

Jussi Ala-Kortesmaa

Sales & Strategy, Partner

+358 40 062 1793
jussi.ala-kortesmaa@asiantuntijamedia.fi

Miikka Meronen

Growth Marketing Strategist, Partner

+358 40 552 6952
miikka.meronen@asiantuntijamedia.fi

Sani Leino

Investor, Partner

Sami Wessman

Digital Content Specialist

Laura Koivuranta

Content Creator

Keskustellaan lisää tapaamisessa

Varaa maksuton 30 minuutin tapaaminen ja saat konkreettisen näkemyksen miten asiantuntijabrändiä rakennetaan someen.