Innofactor

”Kun yhteistyö lähti rullaamaan hyvin, niin huomasin, että Asiantuntijamedian kaverit pystyvät “coachaamaan” asiantuntijoita jaksojen sisällöstä ja näin ollen huolehtimaan tavoitteiden mukaisen sisällön toteuttamisesta.”

Mitä tehtiin ja miksi?

Tuottamamme videopodcast-sarja Innofactorin Kyberturvastudio tarjoaa ajankohtaisimmat uutiset kyberturvallisuuden alalta. Tavoitteena on kasvattaa Innofactorin kyberturvallisuuden asiantuntijuuden tunnettavuutta ja näkyvyyttä kohderyhmässä videosisällön avulla sosiaalisen median kanavien kautta. 

Käytetyt palvelut:

”Asiantuntijamediassa herättää eniten luottamusta hyvä tiimi. Hommat hoidetaan sovitusti ja yhteistyö on saumatonta sekä miellyttävää. Kokonaisuus on onnistunut hyvin ja huomaa, että panostatte asiakkuuksiin. ” 

Risto Lahi, Senior Marketing Manager, Innofactor 

Asiakkaan kommentit projektista

“Asiantuntijamedia on ketterä ja joustava. He ottavat huomioon asiakkaan tarpeet ja tilanteen. Sisältöjen suunnittelu ja tuotanto skaalautuu hyvin tarpeisiimme.  

Kun yhteistyö lähti rullaamaan hyvin, niin huomasin, että Asiantuntijamedian kaverit pystyvät “coutsaamaan” asiantuntijoita jaksojen sisällöstä ja näin ollen huolehtimaan tavoitteiden mukaisen sisällön toteuttamisesta. Minulle ei tullut sellainen olo, että pitäisi itse olla jokaisen jakson nauhoituksissa mukana. Pystyin luottamaan, että viette sisältöjen tuotannon itsenäisesti asiantuntijoiden kanssa maaliin.”

Keskustellaan lisää tapaamisessa

Varaa maksuton 30 minuutin tapaaminen ja saat konkreettisen näkemyksen miten asiantuntijabrändiä rakennetaan someen.