Accountor

”Isona plussana Asiantuntijamedialla on se, että he ideoivat oma-aloitteisesti uusia sisältökokonaisuuksia, sekä jakavat avoimesti ideoita siitä, miten Accountorin sisältömarkkinointia voisi kehittää. ”

Mitä tehtiin ja miksi?

Accountorille rakennettiin Yrittäjän taloustärppi -brändiformaatti, jonka tarkoituksena on auttaa pieniä ja keskisuuria yrittäjiä päivittäisissä hallinnollisissa ongelmissa. Brändiformaatin lisäksi Accountorille on tuotettu laajalti erilaisia tekstimuotoisia sisältöjä. Kaiken toiminnan takana on tarkka ja kohderyhmän tarpeet huomioiva suunnitteluprosessi.

Käytetyt palvelut:

“Suosittelemme Asiantuntijamediaa yrityksille, jotka haluavat kehittää sisältömarkkinointia palvelemaan entistä tarkemmin kohderyhmänsä tarpeita.”

Roosa Salonen, Digital Marketing Specialist, Accountor & Sofia Yliheljo, Customer Success Manager, Accountor

Asiakkaan kommentit projektista

“Asiantuntijamedian kanssa tuottamamme sisällöt ovat helposti lähestyttäviä. Sivut, joille artikkelit ja videot ovat upotettu, ovat suosituimpien sivujen joukossa. Uskomme, että jatkossa tulokset myös paranevat entisestään. Isona plussana Asiantuntijamedialla on se, että he ideoivat oma-aloitteisesti uusia sisältökokonaisuuksia, sekä jakavat avoimesti ideoita siitä, miten Accountorin sisältömarkkinointia voisi kehittää. Yhteistyö on näiden ideoiden ja proaktiivisuuden kautta laajentunut koskemaan myös tekstimuotoisia sisältöjä.”

Keskustellaan lisää tapaamisessa

Varaa maksuton 30 minuutin tapaaminen ja saat konkreettisen näkemyksen miten asiantuntijabrändiä rakennetaan someen.