MIKÄ ME OLEMME?

Asiantuntijamedia on asiantuntijaviestintään erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on muuttaa suomalaista vaatimattomuuden kulttuuria. Olemme kyllästyneet kuuntelemaan vähätteleviä sanoja omasta tai toisten osaamisesta. Suomalaisten tyyli puhua vahvuuksistaan jarruttaa yritystemme menestymistä.  

Asiantuntijamedia auttaa yrityksiä löytämään ja tuomaan esiin sen asiantuntijuuden, joka erottaa heidät kilpailijoistaan. Asiantuntijamedia tarjoaa Suomen parhaat palvelut erottautuvaan asiantuntijaviestintään ja tekee oman osaamisen viestimisen yrityksille helpoksi.

MISSIO

Asiantuntijamedian missiona on auttaa suomalaisia yrityksiä hyödyntämään asiantuntijuuttaan. Rakennamme pohjaa uudelle ajattelutavalle siitä, että omasta osaamisesta saa olla Suomessa ylpeä ja sitä tulee hyödyntää jos haluaa menestyä. Otamme suomalaisen osaamisen ja asiantuntijuuden kynttilän pois vakan alta. 

VISIO

Asiantuntijamedian visiona on muuttaa suomalaista vaatimattomuuden kulttuuria. Aiomme tehdä oman osaamisen ja asiantuntijuuden esilletuomisesta osan kaikkien suomalaisten asiantuntijayritysten markkinointistrategiaa. 

ARVOT

Auttaminen

Autamme toinen toisiamme parempiin tuloksiin. 

Avoimuus

Avoin ja rehellinen ilmapiiri luo edellytykset tuoda oma ja muiden asiantuntijuus esille.

Asiantuntijuus

Arvostamme omaa ja toisten osaamista, se on avain asemassa koko ideologiamme toteuttamisessa.

Kaikki mitä asiantuntijaviestintään tarvitset.

samuel.latvanen@sisaltoalusta.fi
+358 50 5455 299

Keltasafiirinpolku 1 B 40,
01700 vantaa

Tesaco Oy 2693417-8

©2020 Asiantuntijamedia