SISÄLTÖALUSTA

Sisältöalusta on sivu yrityksesi verkkosivuilla, jolta kiinnostuneet kävijät löytävät kaiken yrityksesi tuottaman sisällön yhdestä samasta paikasta. Yritykset tuottavat yhä enemmän sisältöjä, mutta niiden löytäminen tuntuu välillä vaikealta. Sisältöalustan avulla otat kaikki hyödyt sisällöistäsi irti.

Sisältöalustan avulla keräät kätevästi myös oman yleisön yritykselle esimerkiksi sähköpostilistan kautta. Yrityksen oman yleisön rakentamisen eduista voi lukea lisää täältä. Palvelu pitää sisällään kaiken alkaen alustan rakentamisesta ja liittämisestä osaksi yrityksesi verkkosivuja aina sisältöjen verkkosivuille lisäämiseen saakka. Unohda siis tuskaiset sisällön asettelukysymykset verkkosivuilla ja anna meidän hoitaa sisällöt selkeästi sivuillesi.

Olet liittymässä arvoiseesi joukkoon

SISÄLTÖALUSTA -PALVELU

SISÄLTÖALUSTA

Sisältöalusta on alusta verkkosivuillasi kaikelle tuottamallesi sisällölle. Sisältöalustalla sisällöt ovat helposti löydettävissä ja selkeästi kulutettavassa muodossa.

Alusta rakennetaan osaksi nykyisiä verkkosivujanne, eikä sen rakentaminen vaadi teiltä toimenpiteitä. Me hoidamme integroinnin osaksi sivujanne.

  • Alustan suunnittelun, toteutuksen ja integroinnin osaksi yrityksen verkkosivuja

  • Ylläpidon (sisältöjen päivitykset ja alustan kehitystyön

  • Säännöllisen raportoinnin

  • Ohjeistuksen ja oppaan

  • Tuen ongelmatilanteissa

Tällä hetkellä Sisältöalusta-palvelu voidaan toteuttaa mikäli yrityksen sivut on rakennettu WordPress tai Squarespace alustoilla.

SISÄLTÖALUSTA-PALVELU

Aloitusmaksu

1290€ + ALV 24%

Kuukausimaksu

490€ + ALV 24%

ESIMERKKEJÄ

ASIANTUNTIJAFOORUMI

Asiantuntijamedian oma sisältöalusta Asiantuntijafoorumi kokoaa yhteen yrityksemme omat sisällöt ja kaikki asiakkaille tuottamamme asiantuntijasisällöt. Asiantuntijafoorumilta löydät siis sisältöjä eri alojen huippu asiantuntijoilta ja asiantuntijayrityksiltä. 

Asiantuntijafoorumin avulla rakennamme omaa yleisöämme sähköpostilistan muodossa. Sähköpostilistalle päivitetään kuukausittain uusimmat sisällöt ja uutiset asiantuntijuudesta ja Asiantuntijamediasta.

ROHJETA ADVISE-ALUSTA

Rohjeta Advisorsin Advise -sisältöalusta kokoaa yhteen kaikki yrityksen tuottamat sisällöt liittyen teollisten yritysten liikkeenjohdon konsultointiin. Advise-alusta pitää sisällään niin video kuin tekstimuotoisiakin sisältöjä.

Advise-alustan kautta Rohjetan verkkosivuilla kävijät voivat löytää sisältöjä esimerkiksi strategiatyöstä, johdon coachingista, yrityskulttuurin johtamisesta ja teollisten yritysten palveluliiketoiminnan käynnistämisestä.

KONSULTOINTI

Samuel Latvanen, KTM, Sisältöstrategi

ALUSTA-AJATTELU JA YLEISÖN RAKENTAMINEN

Asiantuntijaviestinnän täysimääräinen hyödyntäminen vaatii usein taitoa rakentaa yleisöä yrityksen osaamisen ja asiantuntijuuden ympärille. Autamme mieluusti yrityksiä hahmottamaan, mikä heidän liiketoimintamallissaan olisi paras tapa rakentaa alustaa ja hyödyntää yleisöä pitkän tähtäimen kilpailuedun rakentamiseksi.

Kaikki mitä asiantuntijaviestintään tarvitset.

samuel.latvanen@sisaltoalusta.fi
+358 50 5455 299

Keltasafiirinpolku 1 B 40,
01700 vantaa

Tesaco Oy 2693417-8

©2020 Asiantuntijamedia

Jätä yhteystietosi:

Tai ota suoraan yhteyttä: