JAKELU-PALVELU

Asiantuntijamedian Jakelu-palvelu pitää sisällään kaiken asiantuntijaviestintään liittyvän sisältöjen markkinoinnin yrityksen sosiaalisen median ja maksetun mainonnan kanavissa. Asiantuntijaviestintä tähtää usein pitkän aikavälin tuloksiin ja se tulee myös huomioida sisältöjä jaeltaessa ja markkinoidessa. Me Asiantuntijamedialla olemme erikoistuneet asiantuntijaviestinnän kaikkiin vaiheisiin ja siksi myös mieluusti autamme asiakkaitamme prosessin jokaisessa vaiheessa.

Olet liittymässä arvoiseesi joukkoon

JAKELU-PALVELU

JAKELU-PALVELU

Jakelu-palvelun avulla varmistat helposti, että sisältösi tulevat varmasti hyödynnettyä oikealla tavalla, oikean kohderyhmän silmissä.

Teemme kaikki sisältöjen jakeluun liittyvät toimenpiteet. Palvelun tilaajana saat nauttia tuloksista ja säännöllisestä raportoinnista, ilman joka viikkoista päänvaivaa päivitysten tekemisestä tai markkinointikampanjoiden sujumisesta.

  • Markkinointikampanjan suunnittelun

  • Jakelun toteutuksen

  • Ylläpidon (Seurannan, korjaustoimenpiteet ja kehitystyön)

  • Säännöllisen raportoinnin kerran kuukaudessa

Palvelumme on toistaiseksi voimassa oleva, mikäli et ole jakelupalveluun tyytyväinen voit irtisanoa palvelun milloin vain.

JAKELU-PALVELU

Aloitusmaksu

600€ + ALV 24%

Kuukausimaksu

300€ + ALV 24%

ESIMERKKEJÄ

ROHJETA ADVISORS

Rohjeta Advisorsin asiantuntijasisältöjen jakelussa on päästy selkeisiin tuloksiin jo ensimmäisten kuukausien aikana. Jakelua toteutetaan pääosin LinkedInin kanavia ja mainosalustaa hyödyntäen.

Olemme muodostaneet yleisen raportin jakelupalvelusta ja sen onnistumisesta. Raportista löydät tulokset LinkedInistä, maksetusta mainonnasta ja yrityksen verkkosivuilta. Raportin voit ladata pdf-muodossa alla olevan linkin kautta.

ROHJETA ADVISORS

KONSULTOINTI

Sami Wessman, Digital Marketing Specialist

JAKELUN KONSULTOINTI

Asiantuntijasisältöjen jakelussa tulee ottaa huomioon sisältöjen luonne ja tavoitteet. Autamme mieluusti rakentamaan juuri teidän yrityksellenne sopivat jakelusuunnitelmat. Mikäli kaipaat apua ja sparrausta liittyen sisältöjen maksettuun mainontaan tai muuhun jakeluun, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä parhaat ratkaisut käyttöönne.

Tutustu asiantuntijaviestinnän palvelukokonaisuuksiimme:

Kaikki mitä asiantuntijaviestintään tarvitset.

samuel.latvanen@sisaltoalusta.fi
+358 50 5455 299

Keltasafiirinpolku 1 B 40,
01700 vantaa

Tesaco Oy 2693417-8

©2020 Asiantuntijamedia