ASIANTUNTIJAMEDIAN TARINA

Ken kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa… vai kapsahtaako?

Asiantuntijamedian tarina

Suomi on asiantuntijuuden luvattu maa. Olemme onnistuneet hyödyntämään osaamistamme niin maailmanluokan koulutusjärjestelmän luomisessa, kuin matkapuhelinmarkkinoiden murroksessa. Menestyksemme ei ole koskaan jäänyt kiinni siitä, että olisimme osaamattomampia kuin muut. Kuitenkin, näiden onnistumisien siivittämät menestystarinat loistavat poissaolollaan.  

”Me suomalaiset olemme todella huonoja kertomaan osaamisestamme, kehumisesta puhumattakaan.”

Mummolan kahvipöytään ja YLE:n urheiluhaastatteluihin sopivat lausahdukset “Tää nyt oli vaan tämmönen”, “Ei täs mitään sen ihmeellisempää ollu” Ovat suomalaisille tuttuja, eikä ihme. Kyseinen ajatusmalli juontaa juurensa jo vanhoihin suomalaisiin sananlaskuihin: “Ken kuusen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa” “Kel onni on se onnen kätkeköön”. Mitä siis voi odottaa kansalta, joka on aikojen alusta painanut pään rintaan ja lähtenyt kohti uusia pettymyksiä. 

 

Oman nöyrän asenteen lisäksi on myös pidetty huoli, että myös naapurin hatussa sulka on visusti piilossa. Kehuja ei myöskään anneta ja jos annetaan, niin pidetään huolta, ettei kehumisen kohde ole silloin paikalla. Onko todella niin, että jokainen meistä maksaa ennemmin kympin siitä, että naapuri ei saa vitosta? 

”Me Asiantuntijamedialla aiomme muuttaa suomalaista vaatimattomuuden kulttuuria, ja rohkaista yrityksiä jakamaan omaa osaamistaan, sekä onnistumisiaan.”

Jos kynttilää pitää vakan alla se tukahtuu. Samoin on käynyt ja tulee käymään kaikille osaamistaan piilotteleville yrityksille. Toisaalta sehän on hyvä, sillä “eihän siitä olisi kuitenkaan mitään tullut”, vai mitä? Asiantuntijamedia aikoo muuttaa suomalaista vaatimattomuuden kulttuuria ja röyhkeästi ilmoittaakin olevansa Suomen paras luomaan kohderyhmää puhuttelevaa asiantuntijaviestintää. Sanat eivät jää pelkästään helinäksi, vaan meiltä löytyy tähän myös parhaat työkalut. Me olemme paras yritys muuttamaan tätä vaatimattomuuden kulttuuria ja sen me myös aiomme tehdä. 

Mitäs siihen sanotte?  

 

 

”Lähde mukaan mullistamaan perisuomalaista ajatusmaailmaa ja kerro kaikille miksi juuri teidän yrityksenne on paras alallaan!”

 Jos sinulta ei valmiiksi löydy mainitsemaamme röyhkeää asennetta, niin tule hattu kourassa luoksemme, me laitamme sen päähäsi sulan kera. Pidä jatkossa huolta siitä, että kaikilla muillakin lähtee keulimaan. Maksa jatkossa vitonen, että naapuri saa kympin.

Ole ylpeä, ole röyhkeä, olet asiantuntija.

– Asiantuntijamedia

Kaikki mitä asiantuntijaviestintään tarvitset.

samuel.latvanen@sisaltoalusta.fi
+358 50 5455 299

Keltasafiirinpolku 1 B 40,
01700 vantaa

Tesaco Oy 2693417-8

©2020 Asiantuntijamedia